U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

SURF Onderwijsdagen 2023 - Call for Proposals

Samen het onderwijs toekomstbestendig maken, dat staat centraal tijdens de SURF Onderwijsdagen 2023. Tijdens de 25e editie willen we de deelnemers inspireren om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden. Zodat we samen kunnen nadenken over hoe we het onderwijs vorm moeten geven.

Daarom zoeken we de beste projecten en initiatieven die een voorbeeld zijn van leiderschap, onderwijsinnovatie, inzet van nieuwe technologie en/of samenwerking. Is jouw project of initiatief een inspirerend voorbeeld voor anderen? Heb je een actueel vraagstuk of onderwerp waar je met deelnemers over in gesprek wilt gaan? Vul dit formulier in! Op basis van de sessievoorstellen wordt het programma samengesteld.

Samen maken we een inspirerend programma, waar onderwijsvernieuwers, innovatieve denkers en futuristen een podium krijgen, waar we uitdagingen verkennen en kennis uitwisselen.

Bekijk hier alle vragen die in de call zijn opgenomen, zodat je deze kan voorbereiden.

De call for proposals staat open tot en met 4 juni 2023.